Overnachten op de Blauwe Hand voor gastroeiers

Speciaal voor roeiliefhebbers die graag toerroeien heeft roeivereniging ’t Diep, samen met vrijetijdsondernemers uit de regio, het arrangement ‘Gastroeien’ ontwikkeld. In één handig overzicht vindt u snel een boot, route en een overnachtingsplek of arrangement.
Via Gastroeien.nl kunt u allereerst de beschikbaarheid van de boten checken.

ga-naar-gastroeien.nl

ROUTES

Ervaren roeiers uit de regio hebben prachtige waterwegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden gecombineerd tot routes van elk circa 30 km. Er zijn twee 1-daagse en twee 2-daagse routes. Het is mogelijk om deze routes te verlengen, in te korten of te combineren tot 3-, 4-, of 5-daagse tochten. Vanwege de vele nauwe vaarwaters wordt geadviseerd de tochten te roeien in een Wherry, C2* of C3*, voor geoefende roeiers zijn de routes ook met een C4* bevaarbaar. De routes zijn digitaal beschikbaar op www.gastroeien.nl. Bij vertrek ontvangt u een routekaart en beschrijving op watervast papier in bruikleen.

BESCHIKBARE BOTEN

Leden van andere roeiverenigingen dan Roeivereniging ’t Diep kunnen een Wherry of C-boot lenen bij ’t Diep. Het gastgebruik van een boot is aan voorwaarden gebonden. Ook wordt er een kleine vergoeding gevraagd. De kosten voor het gebruik van een Wherry of C2*zijn € 25,- en voor een C3* of C4* € 30,- per dag. De borgsom is € 150 per boot. De gebruiksvoorwaarden zijn in te zien via het menu bovenaan de pagina.

boten-nij-t-diep