Van harte welkom op Camping de Blauwe Hand

Onze gezellige familiecamping ligt midden in het merengebied van Nationaal Park Weerribben-Wieden en heeft een prachtig uitzicht over de Beulakerwijde.

Er zijn voornamelijk jaarplaatsen voor stacaravans, dus optimaal genieten in lente, zomer en herfst. Maar ook met een korter verblijf op het knusse kampeerveld met plaats voor 6 caravans/campers/tenten kunt u maximaal genieten van de schitterende omgeving.
Net buiten de drukte van de publiekstrekker: Giethoorn.

Voor de kinderen is er een speeltuin met te gekke, kleurrijke speeltoestellen, om te klimmen, klauteren, glijden of lekker in het zand te spelen. Maar ook aan de ouderen is gedacht, we hebben een jeu de boulesbaan en een tafeltennistafel. Diverse gezellige zitjes maken het geheel compleet.
De sanitaire voorzieningen bestaan uit (familie)douches, was cabines en een wasserette.

Watersporters kunnen hun hart ophalen, het grote merengebied leent zich uitstekend voor alle vormen van watersport, van een middagje zeilen tot grootse zeilwedstrijden en van waterskiën tot rustig varen in een fluisterbootje, terwijl de prachtige omgeving uitnodigt tot het maken van wandelingen, fietstochten en uitstapjes.

Camping de Blauwe Hand beschikt over een eigen haven en een steiger gelegen aan het kanaal. Het viswater is uitstekend en we hebben voldoende ruimte voor de camping, waar u een hengeltje uit kunt gooien. De camping beschikt over draadloos internet.

Wij wensen u een fijn verblijf!

Jan, Anneke, Lisanne en Danique Dam