Dutch NL English EN German DE
Dutch NL English EN German DE

Primagaz

Camping de Blauwe Hand is verkooppunt van Primagaz.

U kunt het hele jaar door bij ons terecht voor fles en vulling.

(in de wintermaanden graag na telefonische afspraak +31 (0)6-22976992 )

EasyBlue PLUS

Klein. Licht. Superhandig. Easy.
EasyBlue PLUS is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en wordt met een statiegeldsysteem geleverd. Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de gasfles nog gemakkelijker om te dragen.
De inhoud van de fles is meetbaar met de handige Primagaz EasyBlue inhoudsmeterapp.

Inhoud: 6 kg propaan
Aansluiting: Universeel
Gebruikstemperatuur: -42°C tot +50°C
Materiaal: Staal
Kleur fles: Blauw

10,5 kg gasfles

De grijze 10,5 kg fles van Primagaz is gemaakt van staal en voorzien van het Primagaz logo. Na 15 jaar dient de fles herkeurd te worden. De 10,5 kg gasfles is een statiegeld/abonnement gasfles. In dit geval blijft Primagaz eigenaar van de gasfles. De 10,5 kg gasfles is te gebruiken voor gasapplicaties, ook van boven de 10 kW, zoals; buitenkeukens, gasbarbecues, boot en professionele toepassingen. Ook op de camping is deze gasfles ideaal voor gebruik in je caravan.

Inhoud: 10,5 kg propaan
Aansluiting: Universeel
Gebruikstemperatuur: -42°C tot +50°C
Materiaal: Staal
Kleur fles: Grijs

33 kg gasfles

De grijze 33 kg cilinder is gemaakt van staal en voorzien van het Primagaz logo. De 33 kg gasfles is een statiegeld/abonnement gasfles. De gasfles blijft dus eigendom van Primagaz. Na 15 jaar dient de fles herkeurd te worden. Bekende toepassingen voor de 33 kg gasfles is het gebruik in heaters, kachels en uiteraard professionele toepassingen.

Inhoud: 33 kg propaan
Aansluiting: Universeel
Gebruikstemperatuur: -42°C tot +50°C
Materiaal: Staal
Kleur fles: Grijs